Trajal Harrell - Antigone Jr. ++ / Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (Plus)

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Antigone Jr. Plus Plus és la versió més extensa de la sèrie Twenty Looks. En la tradició de noms tan americana com britànica, “junior” (Jr.) és com se li diu a un fill que porta el mateix nom que el seu pare. Amb Antigone Jr., el coreògraf novaiorquès Trajal Harrell, pren la tragèdia de Sòfocles i la redueix a la primera escena en la que es veu la relació entre Antígona i la seva germana Ismene; i el seu destí tràgic.

CASTELLANO
Antigone Jr. Plus Plus es la versión más extendida de la serie Twenty Looks. En la tradición de nombres tanto americana como británica, “junior” (Jr.) es como se le llama a un hijo que lleva el mismo nombre que su padre. Con Antigone Jr., el coreógrafo neoyorquino Trajal Harrell, toma la tragedia de Sófocles y la reduce a la primera escena en la cual se ve la relación entre Antígona y su hermana Ismene; y su destino trágico.

ENGLISH
Antigone Jr. Plus Plus is the PLUS size in the Twenty Looks series. In American and English naming tradition, a junior (jr.) is the son of a father with the same name. Thus, with Antigone Jr., the New York choreographer Trajal Harrell purposely scales down Sophocles' tragedy to the playwright’s first scene depicting the relationship between Antigone and her sister Ismene; and their tragic fate.

5 opiniones

2.8 / 5
Bryce

It was ok... Loving the ballroom culture I had very high expectations and I must say I was a bit disappointed. The overall seemed unprofessional and way too confused... Some nice moments though.

23/07/2018 21/07/2018
IRIS

MOLT DECEPCIONANT. UNA ESTAFA, UNA PRESA DE PEL. COM PODEN ACTUAR AL GREC?? NO HI HA UN FILTRE??. NO TENIA CAP SENTIT, NI RES A VEURE AMB EL QUE SE SUPOSAVA HAVIA DE SER...MOLT MALAMENT.

23/07/2018 12/07/2018
Raúl

Primera experiencia con el trabajo de Trajal, excelente!

23/07/2018 19/07/2018
Julia

Excel.lent! Més espectacles com aquest!

23/07/2018 26/06/2018
Disilusionada

Nada profesional.no valía el 10€ ni mi tiempo para verlo.

22/07/2018 16/07/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más