ATZUR - PLA-DUR

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Aurora treballa netejant pisos turístics. Li agrada fer bé la seva feina, fer net a fons. Però el contrarellotge de l’empresa pressiona, i les cervicals, i el salari mínim i la invisibilitat i la càrrega de les tasques que li queden per fer quan torni a casa i… comença a sentir un impuls irrefrenable que la duu a fer una petita acció que tindrà conseqüències d’una dimensió surrealista. Precarietat laboral al sector turístic, les ciutats mediterrànies de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals sinestèsics, miniatures i performers, són els elements que es posen en joc a escena, que vertebren el guió d’una narració feminista construïda en directe a través d’una pantalla de tul que visibilitza, amaga i aglutina. 

CASTELLANO
Aurora trabaja limpiando pisos turísticos. Le gusta hacer bien su trabajo, limpiar a fondo. Pero el contrarreloj de la empresa presiona, y las cervicales, y el salario mínimo y la invisibilidad y la carga de las tareas que le quedan para hacer cuando llegue a casa y... Empieza a sentir un impulso irrefrenable que la lleva a hacer repetidamente una pequeña acción que tendrá consecuencias de una dimensión surrealista. Precariedad laboral en el sector turístico, las ciudades mediterráneas de la especulación inmobiliaria, coreografías de visuales sinestésicos, miniaturas y performers, son los elementos que se ponen en juego en escena, que vertebran el guion de una narración feminista construida en directo a través de una pantalla de tul que visibiliza, esconde y aglutina.

ENGLISH
Aurora works cleaning tourist apartments. She likes to do her job well and thoroughly. But the company's work schedule is tight, and her back aches, and minimum wage and feeling invisible and all the chores left to do when she gets home weigh on her... She begins to feel an irrepressible impulse that makes her constantly repeat a small action – with surreal consequences. Job insecurity in the tourist sector, Mediterranean cities with rampant real estate speculation, choreographies involving synaesthetic visuals, miniatures and performers, are the elements put into play on stage, which structure the script of a feminist narrative constructed live through a tulle screen that exposes, hides and brings together.

[+ INFO]

11 opiniones

5.0 / 5
jose

Va estar genial, molt treballat. L'única cosa es que devegades costava llegir els textos que es projectaven. Així i tot molt bé

02/10/2018 27/09/2018
Mireia

Val la pena per la música, pel missatge i per la posada en escena innovadora. Felicitats a tot l'equip!

01/10/2018 29/09/2018
Turbulente

Muy buena propuesta!

01/10/2018 12/09/2018
Sílvia

Brutal! Tècnicament impressionant, format super innovador, i a nivell de contingut... vaig entrar totalment, encara ensumo el llegiu i l'amoníac!

01/10/2018 29/09/2018
pepe

muy novedosa, interesante y bien lograda obra de arte!

30/09/2018 19/09/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más