Col·lectiu LAS HUECAS - PROJECTE 92

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
En quina mesura l’efemèride olímpica de la ciutat de Barcelona té relació amb els projectes de futur i els discursos que, de petites —en ple boom de la societat del benestar—, significaven les nostres vides? Quines relacions possibles hi ha entre el cos d’una nena nascuda l’any 92 i la instrumentalització de tota una ciutat? Com vivim a la Barcelona del 2018 les nenes nascudes a la dècada més feliç possible?
La revisió de la peça es donarà paral·lelament al procés d’investigació del territori, en aquest cas, del Casc Antic, amb la col·laboració de l’equip TUDANZAS. El resultat es podrà veure en l’edició d’un fanzine disponible des del primer dia de presentació.

CASTELLANO
¿En qué medida la efeméride olímpica de la ciudad de Barcelona tiene relación con los proyectos de futuro y los discursos que, de pequeñas —en pleno boom de la sociedad de bienestar—, significaban nuestras vidas? ¿Qué relaciones posibles existen entre el cuerpo de una niña nacida en el 92 y la instrumentalización de toda una ciudad? ¿Cómo vivimos en la Barcelona del 2018 las niñas nacidas en la década más feliz posible?
La revisión de la pieza se dará paralelamente al proceso de investigación del territorio, en este caso, del Casco Antiguo, con la colaboración del equipo TUDANZAS. El resultado se podrá ver en la edición de un fanzine disponible des del primer día de presentación.

ENGLISH
In what measure does Barcelona's Olympic event relate to the future projects and speeches that, when we were little — in the boom of the welfare society — meant our lives? What connects the body of a girl born in the year '92 to the instrumentalisation of a whole city? How do we girls born in the happiest decade ever live in the Barcelona of 2018?
The research process for the territory, in this case, the "Casc Antic", will take place in collaboration with the TUDANZAS team and at the same time as the piece is reviewed. The results will be published in a fanzine available as of the first performance.

[+ INFO]

5 opiniones

5.0 / 5
Mar Merino

Desprenden mucha energía. Tienen un gran potencial. Una relectura de Barcelona 92 interesante, muy actualizada. Un lenguaje fresco. Momentos muy potentes, tanto a nivel visual como a nivel de fuerza interpretativa. Les falta dirección, secuencias muy caóticas.

12/11/2018 09/11/2018
gloriette

¡Genial! Visca el col·lectiu LAS HUECAS

12/11/2018 13/10/2018
Daniel García

Obra muy pepina. Felicidades.

12/11/2018 28/10/2018
jhjhjh

Molt Original i amb un missatge politic necesari, que reflexa molt bé les consecuències que desencadenem un sistema delirant.

11/11/2018 06/11/2018
Lupe

Molt divertida. Molt poètic. Actrius brillants amb molts registre diferents. Temàtica molt interessant i ben tractada. Seguiré la pista d'aquest jove col.lectiu! 100% recomanable!

11/11/2018 08/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más