Helena i Julia Martos - Cartografías Derivadas

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Com crear una partitura comuna?
Cartografias Derivadas és una col·laboració entre una ballarina i una vídeo-artista que investiga les formes d’articulació a través de les quals el cos i la càmera componen un diàleg a escena. Partint de la premissa de què el cos en moviment genera infinites imatges, i la imatge filmada es sòlida i roman, ens interessa traslladar ambdues qualitats: donar solidesa al cos i que la imatge sigui capaç de divagar, de transformar-se. 

CASTELLANO
¿Cómo crear una partitura común?
Cartografías Derivadas es una colaboración entre una bailarina y una videoartista que investiga los modos de articulación a través de los cuales el cuerpo y la cámara componen un diálogo en escena. Partiendo de la premisa de que el cuerpo en movimiento genera infinitas imágenes, y la imagen filmada es sólida y permanece, nos interesa transponer ambas cualidades: dar solidez al cuerpo y que la imagen sea capaz de divagar, de transformarse. 

ENGLISH
How to create a common score?
Derived Cartographies is a collaboration between a dancer and a video artist that investigates the different ways in which body and camera can compose a dialogue on stage. Starting from the premise that the body in movement generates an infinity of images whereas film is fixed and permanent, our aim is to transpose both qualities, providing the body with solidity and making the images capable of digression and transformation.

[+ INFO]

1 opiniones

4.0 / 5
Pere

Una representació sorprenent, fresca, autèntica i possada en escena molt bona. Recomenable 100 per 100. Per mi que anava sense saber que en reinar la, en va agradar moltissim.

27/10/2018 25/10/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más