MARTIN PILIPONSKY - Sutil + VICTOR ZAMBRANA - Gorrion-Sutil

Antic Teatre - Espai de creació ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

CATALÀ
Sutil és un recorregut en la pràctica i l’experiència que he tingut com a ballarí, és també, la meva mirada al món i a la societat actual en la cerca d’una peça única. Estrenada el desembre del 2017 (Buenos Aires, Argentina).

Gorrión s’acosta més a un estat que a una peça amb una narrativa clàssica. És difícil pensar en una estructura d’espectacle tancada per mostrar-lo, per això decideixo deixar un espai força ampli per a la improvisació. I quan parlo d’improvisació no em refereixo a l’absència de forma, de treball o de rigor, sinó més aviat a la tècnica de compondre instantàniament l’obra. L’obra que toca i no una altra.

CASTELLANO
Sutil es un recorrido en la práctica y experiencia que he tenido como bailarín, es también mi mirada al mundo y a la sociedad actual en la búsqueda de una pieza única.  Estrenada en diciembre de 2017 (Buenos Aires, Argentina)

Gorrión se acerca más a un estado que a una pieza con una narrativa clásica. Es difícil pensar en una estructura de espectáculo cerrada para mostrarlo, por eso decido dejar un espacio bastante amplio para la improvisación. Y cuando hablo de improvisación no me refiero a la ausencia de forma, de trabajo o de rigor, si no más bien a la técnica de componer instantáneamente la obra. La obra que toca y no otra. 

ENGLISH
Sutil (Subtle) is an itinerary through my practice and experience as a dancer, but it is also my way of seeing the world and society as it is today, as I search to create a unique piece. Premiered in December 2017 in Buenos Aires, Argentina.

Gorrión is more like a state than a piece that follows a classic narrative. It's hard to think about showing this in a closed show structure, which is why I've left a lot of room for improvisation. And when I say improvisation I don't mean the absence of form, work or rigour, but rather the technique of composing the piece instantaneously. The piece that it's supposed to be and none other.

[+ INFO]

Cómo llegar

Antic Teatre - Espai de creació
Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Antic Teatre

Ver más